Nedrivning

Skal du have fjernet eksisterende bygninger?

Skal du bruge hjælp til at fjerne eksisterende bygninger? Vi er bekendt med de gældende regler og love omkring byggeri og nedrivning, og bistår gerne med rådgivning, ligesom vi står for kontakt med myndigheder. Ved total nedrivning står der intet tilbage når vores maskiner og medarbejdere forlader byggepladsen. Du efterlades med en bar grund så du kan påbegynde det nye byggeri.

Nedrivningsarbejdet foregår altid med fokus på omgivelser, miljø og arbejdsmiljø og vi sikrer at alle materialer bliver håndteret, bortskaffet eller genanvendt hvis muligt. Kildesorteringen foregår direkte på pladsen, når dette er muligt. Hvis materialerne ikke kan håndteres direkte på pladsen, transporteres disse til viderebearbejdning.

Du er altid velkommen til at kontakte os, for mere information. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud.

Udvalgte kunder

K2 Byg Bornholm

Renovering i forbindelse med ombygning. Vi har leveret nedrivning, belægningsarbejde, samt kloak- og støbearbejde.

BornFiber

Vi udfører en række forskellige opgaver for BornFiber i forbindelse med udbredelse af fibernettet på Bornholm.

Syd Energi

Vi har siden 2010 arbejdet med udbredelsen af fibernettet på Bornholm, i denne forbindelse har vi leveret en række ydelser til Syd Energi.

Østkraft

Vi har siden 2010 arbejdet med udbredelsen af fibernettet på Bornholm, i denne forbindelse har vi leveret en række ydelser til Østkraft.

Fjernvarme

Vi er med hele vejen

Vi er en af øens større entreprenører. Vi er specialiseret i at udføre fjernvarmeprojekter og har oparbejdet specialviden inden for dette område.