Nyheder

OK Entreprise er Gazelle 2016

"Gazellerne er rollemodeller. De skaber job, vækst og optimisme, og vi kigger bag de flotte tal for at finde værktøjerne, de særlige karaktertræk – og kommer også med vores bud på en samlet dansk rollemodel, og hvad, hvordan og hvem vi kan lære af. " Sådan inviterer Børsen til årets Gazelle kåring. Avisen Børsen kårer hvert år virksomheder, der har leveret vækst kontinuerligt gennem de sidste fire år. Vi kom ind på en 9. plads i region hovedstaden, og en samlet 25. plads for hele landet. Vi er rigtig stolte over at være kommet med i det fine selskab, som Gazelle 2016. Det er en anerkendelse af, at vi driver en sund og fornuftig virksomhed.

Så må vi se om vi skal til København igen næste år...


DI Bornholms initiativpris 2015

- OK Entreprise har formået at skabe lokale arbejdspladser og en imponerende vækst i en ung virksomhed. Tilmed i en branche, der er præget af hård konkurrence. Jeg håber, at vi fremover vil se mange flere virksomheder, der som OK Entreprise tænker innovativt og sætter gang i væksten her på Bornholm. Der er brug for dem, siger formand for DI Bornholm, Kenn Kjellberg. Siden grundlæggelsen i 2008 er det kun gået en vej for OK Entreprise – fremad. Opførelsen af fjernvarmeværket i Hasle og udbredelsen af fibernettet på Bornholm blev startsskuddet til, at Ole Kofod etablerede virksomheden. Og i dag kan de prale med at have bidraget til at reintroducere øen for fjernvarme - både til gavn for miljøet og borgernes pengepung.

Hvem er vi

Thomas Kofod

Bestyrelsesformand Vognmand/Transportleder

Mobil: 24 92 00 50

Mail: tk@ok-entreprise.dk

Merete Svart

Direktør

Tlf: 88 82 16 11

Mobil: 22 37 36 35

Mail: ms@ok-entreprise.dk

Ib Kjøller

Afdelingsleder af entreprenørafdelingen

Tlf: 21 45 09 27

Mail: ik@ok-entreprise.dk

Mads Sørensen

Arbejdende værkfører

Tlf: 20 28 51 93

Mail: service@ok-entreprise.dk

Fjernvarme

Vi er med hele vejen

Vi er en af øens større entreprenører. Vi er specialiseret i at udføre fjernvarmeprojekter og har oparbejdet specialviden inden for dette område.