OK Entreprise tager ansvar

Socialt ansvar

Som virksomhed tager vi ansvar, og bidrager til det samfund vi er en del af. Derfor har vi siden Maj 2016 indgået en samarbejdsaftale med Jobcenter Bornholm. Det har vi gjort for at bidrage aktivt til udviklingen af den bornholmske arbejdsmarked.

Vi geninvesterer i Bornholm

Vi geninvesterer i projekter med lokal forankring. Da vi valgte at bygge ny kontorbygning, benyttede vi derfor også lokal arbejdskraft. Alle, lige fra arkitekt, ingeniør til håndværkere var lokal arbejdskraft. På den måde forsøger vi at være med til at skabe en øget omsætning på øen, for at styrke det lokale erhvervsliv.

Ordnede forhold

Vi vil ikke bidrage til social dumping og udnyttelse. Medarbejdere hos os har ordentlige løn- og ansættelsesvilkår, der overholder gældende overenskomst og lovgivning. Vi gør hvad vi kan for at sikkerheden på vores arbejdspladser være i orden. En gang i mellem kan det ikke lade sig gøre at finde lokale kræfter til at løse de opgaver vi har, vi kan derfor være nødsaget til at benytte udenlandsk arbejdskraft. I disse tilfælde forpligter underleverandører sig altid til at efterleve vores politik og udføre arbejdet efter dansk overenskomst.

Hvem er vi

Thomas Kofod

Bestyrelsesformand Vognmand/Transportleder

Mobil: 24 92 00 50

Mail: tk@ok-entreprise.dk

Merete Svart

Direktør

Tlf: 88 82 16 11

Mobil: 22 37 36 35

Mail: ms@ok-entreprise.dk

Ib Kjøller

Afdelingsleder af entreprenørafdelingen

Tlf: 21 45 09 27

Mail: ik@ok-entreprise.dk

Mads Sørensen

Arbejdende værkfører

Tlf: 20 28 51 93

Mail: service@ok-entreprise.dk

Fjernvarme

Vi er med hele vejen

Vi er en af øens større entreprenører. Vi er specialiseret i at udføre fjernvarmeprojekter og har oparbejdet specialviden inden for dette område.